spelforum.nu

Det finns fantastiskt många onlinespel att ta del av på nätet. Det här för att det är svårt att hålla koll på vilka några av de bästa faktiskt är.

Bäst och populärast

Det kan förstås skilja sig vilka spel som är bäst och populärast. FIFA-serien från EA är utan tvekan en av världens mest spelade TV-spel. Men om det är det bästa spelet finns många diskussioner om. Dess popularitet kan istället anses vara att det i princip är det enda fotbollsspelet på marknaden.

Liknande gäller en del andra sportspel. NHL-serien eller NFL Madden är exempel på det här, samtliga från EA dessutom. Basketspelet som anses vara mest populärt är från 2k, och även där kan samma historia dras. Även de här spelen till viss del har konkurrens så går det inte att jämföra med till exempel CoD eller WoW.

Spel som dock anses vara bra och populära på samma gång är Dota 2 samt LoL. De här spelen är enormt populära bland många datorspelade i världen. Inte minst eftersom det finns många olika nivåer som passar de flesta. Från världsmästerskap till matcher där man som kompisgäng kan sitta och spela med varandra.