spelforum.nu

Det finns många olika sorters spel, till exempel digitala spel men även sällskapsspel. Sedan finns det också olika typer av arkadspel. Att spela arkadspel är ett bra sätt att umgås på. Därför kan det vara en bra idé om du samlar dina polare eller kollegor och drar iväg för att spela arkadspel tillsammans.

Boka arkadspel

Bor ni i Stockholm eller ska besöka huvudstaden kan ni boka arkadspel i Stockholm på La Botanica som ligger i Solna. Där kan ni få tillgång till en rad olika populära arkadspel och ni kommer garanterat att få en rolig kväll tillsammans. Några exempel på spel som finns där är Super Mario Kart, basketmaskiner, boxningsmaskiner, pong, bumper karts, air hockey och Halo. Med andra ord finns det en mycket bred blandning av olika arkadspel att välja mellan vilket innebär att ni säkert kommer att kunna hitta ett eller flera spel som ni alla gillar och kan utmana varandra i.

Arkadhallen finns i Solna, närmare bestämt i Mall of Scandinavia. På La Botanicas hemsida kan du läsa mer om vilka olika typer av spel som finns att välja bland och du kan även gå in och boka en tid. Att spela i deras arkadhall är enkelt och roligt och du får tillgång till maskinerna genom att ladda kortet direkt vid kassorna vid deras eventbar eller inne i spelområdet. Det finns även en självbetjäningskassa för dig som snabbt vill kunna ladda kortet och börja spela på en gång. Priset per spel startar från 20 kronor och du kan ladda kortet med valfritt belopp. Åldersgränsen i eventcentret är 18 år eller i målsmans sällskap eftersom det säljs alkohol inne på området. Det finns även möjlighet att köpa något att äta om ni vill det. Boka in er på hemsidan eller scrolla ner för att hitta andra kontaktuppgifter.